Loeng Sisemise Tarkuse Festivalil Tallinnas 15.04.2018


Iseendaga rahu sõlmimine

Kes meist poleks tuttav nende erinevate seisunditega, mida endas kogeme. Kord on elu kui õis ja rind rõkkab rõõmust, kord aga kipub iseendas kahtlemine vaipa jalge alt ära tõmbama. See on meile kõigile inimestena omane. Täpselt nii nagu ka püüdlus jõuda kitsikusest selgemasse vette.

Mismoodi sellest pendeldamisest välja astuda, sõlmida rahu iseendaga ja sellega, kus omadega parajasti ollakse? Seda täiesti iseseisvalt, ilma välispidise abita - teise inimese toeta või olusid nihutamata. Seespidiselt. Läbi eneseteadvustamise ja vaatenurga nihutamise. Omandame ühe lihtsa ja võimsa praktika enda igapäevaseks toetamiseks.

Pühapäeval 15.04 kell 16.15 Sisemise Tarkuse Festivalil suure saali loengus räägime oma ENERGIAVIBRATSIOONI KERGITAMISE PROTSESSIST. Mida selles kogeme ja kuidas oma protsessi kergendada.

Me kõik kogu inimkollektiiviga liigume praegu energiate peenenemise ja instensiivistumise protsessis oma teadvusvõnkelt ülespoole. Mõned meist on  selles teadlikumad, mõned sõidavad kaasa ise toimuvat mõistmata. Sisemised ja välised muudatused on sügavad, tegu on kollektiivse teadvuse nihkumisega kolmandast viiendasse mõõtmesse. Kõnelesime sellest siinsamas saalis aasta tagasi üksikasjalikumalt.

Olen mõnda aega olnud selles muundumisprotsessis ning lõpuks usun, et mul ilmselt tõesti õnnestub see käesolevas kehas teoks teha. Tõusta üles, kerkida viiendasse mõõtmesse lihas.


Nagu ikka elus, teevad edasiliikumise keeruliseks sisemised kahtlused, kui ise enda tee peal ees seisame. Viimased on vajanud lahustumiseks aega, kuna on olnud kõvasti keha tasandil kinni. Nüüdsetes energiates aga saavad protsessid veelgi kiireneda. Kuidas ennast kõige paremini toetada ja kergemini vanast lahti lasta? Kuidas rohkem oma isiklikku protsessi usaldada? Kuidas hoida rahu ja selgust ning lakata endas kahtlemast, kui sinu sees keeb torm, kui su erinevad osad tõusevad pinnale selleks, et nähtavaks saada ja lahustuda. Neis emotsioonides aitab nina vee peal hoida ainult teadlikkus.

Niisiis: teemaks tuleb ülestõusmise energeetiline protsess ning kuidas oma tee pealt eest astuda. Kohtumiseni.
Inna

STF KAVA SIIN

Comments

Liitu Seestpoolt väljapoole uudiskirjaga

* indicates required

Popular posts from this blog

KÕIK ON UUS

MA OLEN JUBA TÄIUSLIK - loeng Sisemise Tarkuse Festivalil