ÜLESTÕUSMINE - MUUDATUSED KEHA TASANDIL

Allolev võib sulle huvi pakkuda, kui oled valinud ülestõusmise ehk siis kolmandast dimensioonist kõrgematesse mõõtmetesse avardumise. Kui asume oma valiku teostamisel klaaritama oma süsteemi piiravatest energiablokeringutest ja uskumustest ning seame teadlikult oma hetkes välja saadetavat signaali, siis hakkame kogema olulisi nihkumisi oma tegelikkusekogemuses ning füüsilises kehas.

Tohutu valguse juurdevool ning kiire vibratsioonitasandi kerkimine toob kaasa suuri muudatusi nii planeedi kui meie kehades. Tegu on sisuliselt mutatsiooniga, see on märksa radikaalsem kui lihtsalt transformatsioon. See on rakusisene nihkumine, mille tulemusena muutub meie vorm ja välimus, kuna muutub kehasisene selle osade ja keemiliste elementide kombineerumise viis. Tegu on keha põhimõttelise muutumisega, mis võib olla kestva iseloomuga kas päriliku materjali osas või kromosoome ja biokeemat puudutava geneetilise materjali osas. Muutus toimub valgusünteesi alustlooval tasemel. Toimub meie DNA-sse kodeeritud informatsiooni aktiveerimine - kahelt heeliksilt 12-le või isegi 14-le, mis vastavad meie kehas ja kehast väljaspool paiknevatele energiakeskustele ehk tshakratele.

DNA kiud on valguse ja info liikumise kanalid ning selle voolu tugevnemisega seondub sisuliselt füüsilise tiheduse vähenemine. Meie keha täitub enam valgusega.

Muutusega kaasneb kehas erinevaid tundeid ja tajusid ning need võivad olla ootamatud ning kohati ebamugavad. Näiteks endokriinsüsteem võib kiireneda või aeglustuda mõjutades nii otseselt hormonaalsüsteemi. Esineb äkitselt tekkivaid ja kaduvaid tundeid, ülevoolvaid mälestusi, piiride hägustumist tegelikkuse ja unenägude vahel. Kui sinu süsteem on integreerinud enam valgust, siis tugevneb su elekromagnetiline kiirgus. See eeterkeha saadab välja ja võtab vastu võnkeid. Taoline toime mõjutab otseselt füüsilist keha ning toob kaasa järkjärguliste muudatuste ahela, mis kestab 7 aastat. Paljude jaoks on see protsess alanud, mõnede jaoks aga kestnud juba mõnda aega. Protsess sõltub inimese valmisolekust, avatusest ja soovist. Eelkõige aga nende joondatuse tasemest, mis määrav ära nende valmisoleku võtta vastu nihet loovaid energiaid.

Olge teadlikud, et praegu toimuv valguse juurdevool mõjutab absoluutselt kõiki elu vorme, mis praegu planeedil on. Ka neid, keda võite arvata vähem teadlike või lausa täiesti uinunute hulka. Nad lihtsalt ei pruugi mõista toimuva tagamaid. Ka neil ei toimi enam mõningad nende elu osad ning tavapärane kontroll libiseb tasapisi käest. Massides on üldiselt segadus ja arusaamatus toimuva osas ning minevikus puudub analoog sellest, mis toimub ning edaspidi aina intensiivsemaks muutub.

Mis paljude jaoks praegu toimub on see, et eeterkeha võngub uute intensiivsete energiate tõttu aktiivselt ja füüsiline püüab sammu pidada. See ei õnnestu veel täielikult ning on kogetav kui molekulaarstruktuuri kiirenemine. See puudutab keha kõiki süsteeme - närve, lihaseid, veresooni, nahka, organeid ja näärmeid, mis katsuvad adapteeruda uute sagedustega. Närvisüsteem kannab neid energiad kehas laiali närviimpulssidena, endokriinsüsteem regulaarib suurt osa meie füsioloogilisest toimimisest hormoonide eritamise kaudu. Need kaks süsteemi on tugevasti koormatud, kuna püüavad pidevalt hoida kehas homeostaasi ja tasakaalu seisundit. See toob kaasa vajaduse rohkem puhata. Kui väsimus on viimasel ajal sinu pidev kaaslane, siis on see materjal just sinu jaoks.

Nii keha kui planeedi süsteemid on üle koormatud. Paljud ei mõista, et Maaema keha toimib suuresti sarnaselt teie endi omale. Et ta tegelikult hingab. Inimesed, kes on olnud koobastes või maa avaustes, on kuulnud tema hingeõhku avaustest läbi vuhisemas. Alistudes sellele võimsale muutumisprotsessile oma kehas ja planeedi kehas, laseme lahti oma piiratud eksistentsi arusaamast ning lubame nihkumistel toimuda kergemini.

Loomulikult kaasneb selle kõigega mitmesuguseid tundeid ja erilisi kogemusi. Lähenedes ülestõusmisele laseme aina enamatest meile turvalisust taganud isiklikest uskumustest lahti.

Allolev on loeteu mõnedest aspektidest:

1. Valud keha erinevates piirkondades, mis tekkivad ja kaovad kiiresti, peavalud ja äkilised teravad valuhood peas ja silmades - need võivad olla märgid energiate nihkumisest ning sellest, et enne suikunud aju osad on aktiveerumas. Protsessis toimub ajuühenduste ümberjuhtmestamine, mittevajaliku kõrvalejätmine ja uute ühenduste loomine. See toob kaasa loovate energiate tugevnemise ning sügavama meditatsioonitaseme. Muutub nii keha kuju kui energiavool selles. Võib esineda rahutust, vähenenud kekskendumisvõimet, kasvanud tundlikkust inimeste, lõhnade, keskkondade osas, lihaste ja liigeste valulikkust, seedehäireid. Muudatused jõuavad keha organiteni eelkõige aju- ja seljaaju vedeliku kaudu ning läbi närvisüsteemi. See tingib eriolukorra peas, silmades, lülisambas ja närvides, mille tulemuseks on uimasus ning surve peas. Tulemusks on ka ebaregulaarne uni ja seedimine.

2. keha rakud - koed koosnevad rakkudest, rakud molekulidest jne kuni alustloovate aatomisiseste tasanditeni. suured muudatused paistavad rakutadandilt aine ümberorganiseerumisena. Vaimset tasandilt vaadatuna on aga tegu planeedi teadlikkuse muutmisega.



Kuula üksikasjalikumalt juurde SIIT või allolevalt videolingilt



Comments

Liitu Seestpoolt väljapoole uudiskirjaga

* indicates required

Popular posts from this blog

KÕIK ON UUS

MA OLEN JUBA TÄIUSLIK - loeng Sisemise Tarkuse Festivalil