Vastuseks on armastus

Me kõik soovime armastust. Armastus on kõik, mis vajame. Kuidas seda saavutada? Jumalike olenditena, võrratute kaasloojatena, nendena, kes tegelikult oleme. Sest jumal elab meis kõigis.

Me kiirgame alati välja energiat, ükskõik kui teadlikud me sellest oleme. See on meie signaal, see nähtamatu sõnum, mille võtame kaasa kõikidesse olukordadesse, kuhu ilmume. Seda ANNAME maailma välja. See on oma kogemuse allikaks olemise alustala. Ainuke asi, mida me oma elus kontrollida saame. Meie poolt hetkes välja kiiratav.

(Igaks juhuks selgituseks - meie ümber on lõputult asju ja liikuvaid elemente, mida me pole mõeldud juhtima ega suudagi tegelikult kontrollida - näiteks mida teised arvavad, kuidas nad reageerivad, kes jagab meile armastust, sellega seonduvad asjaolud jne. Meie kontrolliulatusest on väljas, kas meie lähedased annavad meile meie poolt soovitud armastust või ei.)

Meie vastutus piirdub sellega, mida endast hetkes välja saadame. Ja meid toetavaimaks jõupingutuseks on õppida oma signaali teadlikult seadma. Lihtsalt väljendudes - kas me kiirgame armastust või  mitte. Meile tagasi tuleva orkestreerijaks on universum. Alati ja igal moel. Need on täiuslikud vibratsioonilised vasted inimeste, sündmuste ja muude asjaoludena. Seadus peab tooma meie võnkele vaste. Selline on meie kui oma tegelikkust loovate olendite tuum.

Niisiis - kui soovid armastust, siis kiirga seda. Ole oma armastav olemus. Tunneta selle kohaolu vibratsiooni tasandil. Näe kõiges armastust, isegi kui tegu on vaid potentsiaaliga. Otsusta keskenduda sellele. Täida oma ruum selle vibratsiooniga ja kõige muu tee sinu juurde on suletud. Armastus välja arvatud.

Comments

Liitu Seestpoolt väljapoole uudiskirjaga

* indicates required

Popular posts from this blog

KÕIK ON UUS

MA OLEN JUBA TÄIUSLIK - loeng Sisemise Tarkuse Festivalil