Mis kell on?

On sel nüüdsel ajal üldse tähtsust? Ei sugugi! Oluline on vaid, et su soontes tuksleks põnevus, elusolemise lust, entusiasm... maeiteamillest. Mitte millegi erilise, samas aga kõige üle. Innustumine armunud olemisest? Jaa! Tervesse elle armumisest, TEADES nüüd, et elu ongi sinu armastatu ja partner. Et elu teenib sind sinu meisterlikkuses. Sind alati toetades ja armastades. Tingimusteta. Et mitte miski ei seisa enam teie vahel. Sest oled valinud autentsuse/eneseeheduse ning koged seetõttu temaga täielikku ühtsust.

Võrratu on teadmine, et sa ei VAJA elult mitte midagi. Elu lihtsalt toob sulle kätte kõik, mis vajad ja NII PALJU ENAMGI. Asjad, mida sa pole isegi sõnastada osanud ega milles erilist selgust luua suutnud. Olgu siis sõnastusena või tunnetuses. Tehes seda niivõrd ägedail ja ootamatutel viisidel. Olles ometi sinuni jõudes oma autorluses täiesti selgesti äratuntavad. Need ON sinu looming. Mitte miski ei toida su eneseväärikust ega eneseusaldust võimsamal moel.

Sa tead, et oled looja. Sa tead, et oled vaba. Selle vabaduse kogemiseks igapäevaelus pole vaja TEHA muud kui tunnistada oma sisemine vabadus omaks, aktsepteerida seda, olla see ja elada sellest lähtuvalt Ja see rullub lahti...

Mis võrratu ränd! Kui lahe on olla elus!

Comments

Liitu Seestpoolt väljapoole uudiskirjaga

* indicates required

Popular posts from this blog

KÕIK ON UUS

MA OLEN JUBA TÄIUSLIK - loeng Sisemise Tarkuse Festivalil